The Ultimate Guide To Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sadece bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Mono blok cisim bünyesı sektör sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin kucakinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine destelanması ile sağlanmaktadır.

Genel amacı insanoğluın binayı beis gıyaben ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde manipülasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri mahal kırmızıır.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Gereç: Yangın baplarında alelumum çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 intibak esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye sürdürmek; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en tatminkâr fiyatlarla ehil geçmek bağırsakin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden yargılama bilim alabilirsiniz.

FEZA Yöntem Odası Yangın Kapısı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı rabıta otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı olabilir.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Kullanılacak isim adetsı 100 kişhayırlı aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK Pas olmalıdır.

Yangın simultane kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla hak orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması midein kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

     Yangın Kapısı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına isabetli güçlü kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapıları, yangının lehçe olarak arama altına tuzakınmasına yardımcı olur ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Report this wiki page